Menu

Residentie Sint-Elooi

Koekoekstraat 85, 8793 Sint-Eloois-Vijve

App B1.2, Niv 1, 76 m², 1 slk, balkon 4 m² - KOPEN AAN 6% ?

App B1.2, Niv 1, 76 m², 1 slk, balkon 4 m² - KOPEN AAN 6% ?

(Voor volledige tekst : zie www.residentie-sint-elooi.be)
Dit appartement (B1.2) heeft een bewoonbare oppervlakte van 76 m² en een gezellig mini-balkon van 4 m² dat uitkijkt op de Spoorweglaan. 

Bij aankoop bent u ook meteen eigenaar van 3 zonnepanelen die op het dak gemonteerd zijn. Deze zijn rechtstreeks aan uw energieteller gekoppeld zijn, zodat u alleen het voordeel ervan geniet.  Het appartement wordt verwarmd dmv een individuele condenserende gasbrandketel van Viessmann en moderne hoge witte radiatoren elk voorzien van een individuele thermostaatkraan.
Het appartement beschikt naast alle noodzakelijke woonruimtes over een berging bij de keuken en één ruime slaapkamer
Om de mogelijkheid tot het gebruik van domotica te bewaren zijn alvast alle lichten te bedienen met drukknoppen.  Zo is er alvast aan de inkomdeur één drukknop voorzien met de functie 'alle lichten uit'.  Heel handig !
De keuken is volledig ingericht met vaatwas, uitschuifbare dampkap, koelkast met onderaan een groot diepvriesgedeelte, vitro-keramische kookplaat en een combi-oven met warme lucht en microgolffaciliteit. In de berging zijn alle logistieke voorzieningen zoals electrisch bord, ventilatieunit, collectoren, kabeltoevoer tbv internetproviders aanwezig, evenals de mogelijkheid om een wasmachine en droogkast aan te sluiten. De badkamer is volledig ingericht met een hoge handdoekradiator, 2 wastafels, 1 kolomkast, stopkontakten, een grote spiegelkast en uiteraard een multifunctionele douchesproeier voor de inloopdouche.
Het ganse appartement is betegeld met tegels 60/60 van HW=30 €/m², met uitzondering van de slaapkamer waar een warm half-massief parket is geplaatst van HW=40 €/m².
Alle oppervlakken zijn voorzien van pleisterwerk (dragende muren) of spuitplamuur (niet-dragende muren en plafonds).
Enkel het schilderwerk en de lichtarmaturen scheiden u nog van een comfortabel uitgerust en instapklaar modern één-slaapkamer-appartement. 
Om het comfort volledig te maken bieden wij ook op de benedenverdieping van blok C  één (of meerdere) supplementaire bergingen aan, alsook een afvallokatie met sorteerbakken waar alle bewoners gebruik kunnen van maken. 
Zowel blok A, B en C hebben een overdekte fietsenberging. Rond het gebouw zijn voldoende autoparkeerplaatsen voorzien die apart aangekocht kunnen worden. Mocht u electrisch rijden, dan zult u ook op het terrein uw wagen kunnen opladen aan een electrische snellaadpaal.  Ook daar hebben wij aan gedacht.

En misschien komt u ook in aanmerking om het appartement aan te kopen tegen het verlaagd BTW-tarief van 6% (ipv 21%).  Als het uw enige eigendom wordt waar u bovendien uw domicilie op zal vestigen, dan kan het wellicht wel.  Zowel het project als de bouwheer TD Invest nv voldoen immers aan de voorwaarden gesteld door de federale overheid. Zeker te onderzoeken !

Vraagprijs: € 184 500

Oppervlaktes

Totale opp. 76 m²
Bewoonbare opp. 76 m²
Balkon 4 m²

Indeling

Slaapkamer
Balkon (4 m2) Orientatie NOORD

Voorzieningen

Aardgas

Distributie

Elektriciteit

Internet

Regenwater

Riolering

Stadswater

Telefoon

Videofoon

Technisch

Beglazing
Dak
Elektriciteit
Isolatie
Keuken
Loodgieter
Raamwerk
Sanitair
Verwarming

Detailinformatie

E peil 40
K peil 25
Bouwjaar 2020
Beschikbaar vanaf Zomer 2021
Huisdieren toegelaten Ja
Bemeubeld Nee

Deel dit eigendom met je vrienden