Menu

Residentie Sint-Elooi

Koekoekstraat 85, 8793 Sint-Eloois-Vijve

App B0.2, Niv 0, 108 m², 3 slaapkamers, tuin 35 m²

(Voor volledige tekst :  zie www.residentie-sint-elooi.be)
Dit appartement (B0.2) is het grootste in de Residentie :  108 m² bewoonbare oppervlakte, exclusief 35 m² buitenterras met zuidgerichte tuin. 

Om de privacy te bewaren is het tuintje aan 3 zijden afgezet met een ondoorzichtige afsluiting.  De oppervlakte naast het betegelde terras is afgewerkt met kunstgras en
via een poortje in de omheining van de tuin is de afzonderlijke overdekte fietsenberging bereikbaar.

Bij aankoop bent u ook meteen eigenaar van 5 zonnepanelen die op het dak gemonteerd zijn. Deze zijn rechtstreeks aan uw energieteller gekoppeld zijn, zodat u alleen het voordeel ervan geniet.  Het appartement wordt verwarmd dmv een individuele condenserende gasbrandketel van Viessman en moderne hoge witte radiatoren elk voorzien van een individuele thermostaatkraan.
Het appartement beschikt naast alle noodzakelijke woonruimtes over een berging bij de keuken en ook 3 ruime slaapkamers met elektrische rolluiken. 
Aan het groot schuifraam in de woonruimte zijn de voorzieningen ingebouwd om elektrische zonnescreens te voorzien.  Om de mogelijkheid tot het gebruik van domotica te bewaren zijn alvast alle lichten te bedienen met drukknoppen.  Zo is er alvast aan de inkomdeur één drukknop voorzien met de functie 'alle lichten uit'.  Heel handig !
De keuken is volledig ingericht met vaatwas, uitschuifbare dampkap, koelkast met onderaan een groot diepvriesgedeelte, vitro-keramische kookplaat en een combi-oven met warme lucht en microgolffaciliteit. In de naastliggende berging zijn alle logistieke voorzieningen zoals elektrisch bord, ventilatieunit, collectoren, kabeltoevoer tbv internetproviders aanwezig, evenals de mogelijkheid om een wasmachine en droogkast aan te sluiten. De badkamer is volledig ingericht met een hoge handdoekradiator, 2 wastafels, 2 kolomkasten, stopkontakten, een grote spiegel en uiteraard een multifunctionele douchesproeier voor de inloopdouche.
De vloer is voorzien van grote keramische tegels 60/60 en de drie slaapkamers zijn uitgevoerd in half massief parket.  Het geheel wordt helemaal opgeschilderd opgeleverd.
Enkel de plaatsing van de lichtarmaturen hoeft u nog te doen.  Instapklaar noemen wij dat.

Om het comfort volledig te maken bieden wij ook op de benedenverdieping  van blok C een (of meerdere) supplementaire bergingen aan, alsook een afvallokatie met sorteerbakken waar alle bewoners gebruik kunnen van maken. 
Rond het gebouw zijn voldoende autoparkeerplaatsen voorzien die apart aangekocht kunnen worden. Mocht u elektrisch rijden, dan zult u ook op het terrein uw wagen kunnen opladen aan een elektrische snellaadpaal.  Ook daar hebben wij aan gedacht.

En misschien komt u ook in aanmerking om het appartement aan te kopen tegen het verlaagd BTW-tarief van 6% (ipv 21%).  Als het uw enige eigendom wordt waar u bovendien uw domicilie op zal vestigen, dan kan het wellicht wel.  Zowel het project als de bouwheer TD Invest nv voldoen immers aan de voorwaarden gesteld door de federale overheid. Zeker te onderzoeken !
 

Vraagprijs: € 269 500

Oppervlaktes

Totale opp. 108 m²
Bewoonbare opp. 108 m²
Oriëntatie tuin Zuid
Tuin 35 m²

Indeling

Tuin (35 m2) Oriëntatie ZUID
3 x Slaapkamer

Voorzieningen

Aardgas

Distributie

Elektriciteit

Internet

Regenwater

Riolering

Stadswater

Telefoon

Videofoon

Technisch

Beglazing
Dak
Elektriciteit
Isolatie
Keuken
Loodgieter
Raamwerk
Sanitair
Verwarming

Detailinformatie

E peil 31
K peil 23
Bouwjaar 2020
Beschikbaar vanaf Zomer 2021
Huisdieren toegelaten Ja
Bemeubeld Nee

Deel dit eigendom met je vrienden