Menu

Residentie Molenhoek

Bouwheer

TD Invest nv

 

Het team rond TD Invest van gedreven medewerkers, aannemers en leveranciers staat klaar om dit project te realiseren. Hun motivatie, dynamisme, toewijding en professionalisme verzekeren een uitstekende projectbegeleiding en uitvoering. Een klantgerichte aanpak, directe aanspreekbaarheid en korte beslissingslijnen maken ons bedrijf flexibel en wendbaar.

 

TD Invest ontwikkelt

TD Invest specialiseert zich in residentiële woonprojecten en comfortwoningen. Als ontwikkelaar staan we voor betaalbare woonkwaliteit in al zijn vormen, vandaag en morgen, voor de nieuwste woonoplossingen met een blijvende meerwaarde voor mens en omgeving, en dit voor diverse doelgroepen. Het evenwicht tussen esthetiek, functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid staat daarbij altijd centraal.  Hiervoor werken wij samen met professionele partners, architecten en ingenieurs.

“Een optimale return on investment is het doel voor u en ons”

Kwalitatief werken binnen een afgesproken termijn tegen een vooropgesteld budget is een insteek waar TD Invest nauw op let. Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken zowel voor onszelf als voor u als klant een win-winsituatie oplevert.

In elke fase van het project waken we over de rendabiliteit, kwaliteit en timing.  Van selectie, haalbaarheidsstudie, stedebouwkundige ontwikkeling en ontwerp, van financiële planning, realisatie, projectmanagement tot marketing en verkoop. Een optimale return on investment is het doel voor u en ons.

 

Het professionele bouwteam

Promotor: TD Invest nv (Deerlijk)
Architect: hr. Luc De Meulemeester (Desselgem)
Ingenieur Stabiliteit: Engitop (Deinze)
EPB en veiligheid: Vecobo (Waregem)
Uitvoerders: Diverse zorgvuldig geselecteerde aannemers, onderaannemers en leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen