Menu

Residentie Molenhoek

Moderne nieuwbouw met 16 appartementen.

Neem een kijkje Bouwheer

Nog 1 woonunit met tuintje TE KOOP

We hebben het beste appartement voor het laatst bewaard! De resterende woonunit in residentie Molenhoek is werkelijk een pareltje. Het is niet alleen prachtig afgewerkt, je kan er ook meteen in. Dé grote troef van dit appartement is de tuin. In deze bijzondere tijden is dat zeker geen overbodige luxe. Er is plaats genoeg voor een barbecue met je bubbel, voor de kleinkinderen die zich even willen uitleven of voor als je gewoon eens van de zon wilt genieten!

De buren? Één voor één lieve, warme persoonlijkheden. (Je kan trouwens Carmen, Serge en Delphine al eens zien op de pagina ‘testimonials). Kies voor een warm nest, kies voor een appartement in residentie Molenhoek!

Laat deze unieke gelegenheid niet aan je voorbijgaan. Voor je het weet, is dit laatste pareltje de spreekwoordelijke deur uit.

Een luxueus appartement met tuintje, perfect gelegen en afgewerkt met de beste materialen. Wie droomt daar niet van. Maak vandaag nog een afspraak en ga zelf eens kijken!

Moderne en strakke architectuur

Residentie Molenhoek charmeert door zijn hedendaags architecturaal ontwerp.  De keuze voor karakter, uitstraling en leefcomfort is bewust. 

Het ontwerp heeft een duidelijke strakke modern ogende horizontale lijn-architectuur met grote ramen en veel lichtinval.  De buitenmuren bestaan uit gemetselde gevelstenen.  De voorgevel wordt op twee plaatsen onderbroken door een brede vertikale decoratieve bekleding in tropisch hout. De horizontale lijn wordt benadrukt door een over de ganse lengte doorlopend balkon van wit architectonisch beton.  Het witte beton komt ook terug in het linteel boven de grote ramen.  Het moderne geheel ademt rust uit.