Menu

Residentie Sint-Elooi

Moderne nieuwbouw in Sint-Eloois-Vijve.

Neem een kijkje ik wens meer informatie

 

16 appartementen + 3 studio's TE KOOP

Moderne nieuwbouw residentie met 16 afgewerkte appartementen en 3 afgewerkte studio’s. De oppervlaktes van de appartementen gaan van 82 tot 103 m², telkens met 2 slaapkamers. De 3 studio’s zijn 63, 72 of 76 m² groot en hebben elk één aparte slaapkamer. Het gebouw is onderverdeeld in drie blokken, nl A-B-C.

De 4 appartementen op het gelijkvloers van blok A hebben een terras-tuin combinatie van 34 tot 39 m². De appartementen op de verdiepingen van blok A hebben een volledig zuid-gericht terras dat varieert van 11 tot 28m².

Blok B kent een gelijkaardige indeling. B0.1 biedt zelfs 66 m² terras + tuin. De terrassen van de verdiepingsappartementen zijn eveneens volledig zuid-gericht. Op het eerste verdiep zijn er twee appartementen met een dubbele terrasruimte. Daartussenin blinkt B1.2 dan weer uit in zijn compactheid met overdekt terras. Op de tweede verdieping van blok B bevinden zich twee elegant ingedeelde appartementen met opnieuw dubbele terrassen.

Het gelijkvloers van blok C huisvest enerzijds drie overdekte parkeerplaatsen. Anderzijds zijn hier 9 aparte bergingen voorzien die bijkomend kunnen worden aangekocht. Op het eerste verdiep bevinden zich twee handig ingedeelde studio’s. Met op het tweede verdiep een fantastisch ‘dakappartement’ met een uitgestrekt ZW-terras.